נסיונות להרות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/05/2015 | 16:55 | מאת: מודאגת

שלום,אני בת 27 בעלי בן 33 ללא בעיות פוריות למיטב ידיעתינו, ללא מחלות, מנסים להרות כ-3 חודשים בנתיים ללא הצלחה. עד כה היינו נזהרים ע"י שפיכה בחוץ ומעט יחסי מין.לא נטלתי גלולות.מה שקורה הוא, שהמחזור שלי מאוד מדוייק בא כל 31-32 יום. מאז החלנו בנסיונות כבר פעמיים שקבלתי תוך 28 יום,דבר שלא מאפיין את המחזורים שלי בכלל,ולפניו גם מתלוות תחושות מוזרות שלא חוויתי לפני הנסיונות כמו כאבי שדיים,כאבי בטן כמו מחזור הרבה לפני המחזור. השאלות שלי הם בעצם למה זה קורה? מה יכוחות להיות הסיבות למיחושים ולהקדמות ?ומה הסיבה לאי הצלחה? ( מאז שאני חוזרת מהמקווה שזה היום ה14 למחזור מקיימים מידי יום למשך שבוע)אציין שהיום אני ביום השלישי למחזור שהגיע תוך 28 יום שהוא נורא מוזר, בכאבים, בכמות הדם ...אשמח למענה

שלום, אל תהיי כל כך מודאגת, אי אפשר עדיין לקרוא לזה "אי הצלחה" זה פרק זמן תקין לנסות להרות. שלושה חודשים זה לא הרבה זמן... גופנו עובר שינויים הורמונליים רבים, ועוד יותר בגיל הפריון. ווסת כל 28 יום זה תקין בהחלט! נכון שזה לא מה שהיה עד עכשיו, כנראה גופך עובר שינויים. הסיבות לתופעות שאת חווה יכולות להיות רבות, אך לא נראה שיש סיבה לדאגה. ממליצה לך לבצע בדיקה שגרתית אצל הרופא/ה נשים. ובנוסף לנסות טיפולים ברפואה סינית אצל מטפל/ת אשר מתמחים בתחום. טיפול זה יכול לחזק אותך ולתמוך בך עד לכניסתך להריון. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה