חשש לקרע ברחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/04/2015 | 09:45 | מאת: רוית

שלום, ילדתי בתל השומר, לידה שניה אחרי קיסרי בראשון, התחלנו לידה רגילה, הגענו לשלב הלחיצות והתינוק לא יצא, ניסו עם פומפה כמה פעמים ובפעם האחרונה יצא ממני דם ואז הכניסו לניתוח קיסרי חירום ונאמר לי שהכל בסדר לי ולתינוק אבל שיש או שהיה חשש לקרע ברחם. יש לי בדיקה רק עוד כמה שבועות, אבל לא הבנתי, באיזה שלב יודעים אם אכן יש קרע ברחם? זה שאמרו שהיה חשש\ זאת אומרת שהכל בסד עם הרחם? כי אמרו שנסגר? או שרק בבדיקה הבאה כ-6 שבועות אחרי הלידה נדע אם יש קרע? ובכלל, מה זה אומר לגבי הריון בהמשך? אוכל ללדת עוד?

שלום רוית, מזל טוב! קרע ממשי ברחם זהו אירוע נדיר יחסית. אולי כוונת הרופאים הייתה שהצלקת מהניתוח הקודם נפתחה והתחיל דימום- אירוע נפוץ יותר. התייעצי בפורום הריון ולידה- הלל יפה. החלמה מהירה והרבה בריאות, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה