הריון שלישי עליה במשקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/03/2015 | 03:20 | מאת: שיר

אני בשבוע 40 ועליתי כבר15 קילו הריונות קודמים משכתי עד שבוע 43 לפני ההריון הייתי עושה פעילות גופנית מרובה ובמהלך ההריון הזה לא הייתי מסוגלת לזוז ואכלתי המון מתוך בחילות וטעם רע בפה אני בבאסה ובלחץ שאעלה עוד ושלא אצליח לרדת אחכ מה הסיכוי שאעלה בשלב כזה עוד והאם מה שעליתי חריג? במחשבוני הערכת משקל מראה שזה מעל הממוצע אני מאוד נמוכה ושוקלת כרגע 73

שלום שיר, קודם כל קחי נשימה. אל תהיי לחוצה, בשבילך וגם בשביל העובר. גם אם את מעל הממוצע, זה לא נורא - את בהריון. הבדיקות תקינות? אז הכל בסדר. בזמן ההיריון יש לנו את האפשרות לקחת הפסקה מהמרדף אחרי המשקל הנמוך. הערכת המשקל נקבעת עפ"י הBMI(מדד מסת הגוף). במידה וזה הראה לך שאת מעל הממוצע, נסי לאזן את הארוחות. זה לא הזמן לעשות דיאטות. חכי עם זה לאחר הלידה. שימי לב שאת אוכלת כשאת רעבה ולא לפי החשק. הקפידי לאכול ארוחות קטנות, אשר משלבות פחממות מורכבות. פני לדיאטנית שמתמחה בנשים הרות על מנת שתעזור לך להרכיב תפריט מתאים. לאחר הלידה הקפידי על תזונה נכונה לך ולתינוק (במידה ואת מניקה) ובהדרגה חזרי לפעילות גופנית. עם תזונה נכונה וספורט הכל יחזור למקומו. המון בהצלחה ולידה קלה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה