כאבים חזקים בצלעות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/03/2015 | 00:17 | מאת: רחל

שבוע 35 עם שיעול וליחות וכאבים חזקים בצלעות, בצד שמאל לאחר ביקור במיון, וצילום חזה לא מצאו כלום אבל הכאבים נשארו ושוחררתי עם המלצה לאקמול בלבד, מישהו יכול לעזור לי? תודה!

שלום רחל, הכאבים בצלעות עלולים להיגרם משיעול ממושך, נסי להכין קומפרסים חמימים ולהניח על המקום הכואב. ממליצה לך להיוועץ עם רופא ריאות. בנוסף, את מוזמנת להפנות את שאלתך לפורום מחלות ריאה המנוהל ע"י רופאים. המשך הריון בריא ולידה קלה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה