סימפטומי ההריון הפסיקו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/03/2015 | 10:11 | מאת: נטע

שלום אני בשבוע 5.3. זה ההריון הרביעי שלי, יש לי שני ילדים ובהריון הקודם שלי העובר לא התפתח ועשיתי הפלה. אז היו לי סימפטומים ברורים- נפיחות בבטן, גודש בשדיים, בחילות שנעלמו לאט. עכשיו שוב היו לי סימנים במיוחד גודש בחזה כאבי בטן ונפיחות, בימים האחרונים גם בחילות. היום קמתי בלי סימפטומים ואני מאוד מודאגת. יש לי תור לאולטראסאונד רק בעוד שבועיים (שבוע 7). האם יש סיבה לדאגה? או יכול להיות מצב כזה ועדיין העובר מתפתח? תודה רבה

שלום נטע, סימני ההריון מגוונים, ויכולים להשתנות משבוע לשבוע. זה שאינך חשה בהם אין זה בהכרח מעיד על דבר. למען השקט הנפשי פני לרופא, או נסי להקדים את הטור לאולטרסאונד. כל טוב ובהצלחה, דנית

15/03/2015 | 17:54 | מאת: נטע

תודה רבה דנית, האמת שמאתמול הסימפטומים הופיעו שוב, אמנם יותר חלשים, אבל מקווה שהכל בסדר וממשיכה לחשוב חיובי ;)

חשבי חיובי ושמרי על אופטימיות(: מאחלת לך בהצלחה !

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה