שמירת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/03/2015 | 11:19 | מאת: אדווה

שלום הריון רביעי שבוע 31 לאחר 2 הפלות בשנה וחצי האחרונות , לאחר ברור קרשיות מטופלת בקלקסן 40, בשבוע האחרון התחילו לצאת המון ורידים ברגלים ליד ברך שמואל כמות ענקית עד כי שלא יכולתי ללכת ניבדקתי במיון ונעשה לי אולטרסאנוד ונאמר לי לקחת בנוסף אספרין 100, ומנוחה שבועיים עם רגלים מורמות , יש לי ביקורת עוד 3 ימים לבדוק את מצב הרגל שלא משתפרת האם ניתן לקבל שמירה במצב כזה אני עובדת במוקד טלפוני ששעות העבודה בישיבה?

שלום אדווה, שמירת הריון ניתנת כאשר יש סיכון רפואי לאישה או לתינוקה. נשים בהריון חוות תופעות רבות שמגבילות אותן. אך לא בהכרח הן יקבלו שמירת הריון. עלייך להתייעץ עם הרופא נשים. תרגישי טוב, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה