שבוע 5 ערך בטא

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/03/2015 | 22:43 | מאת: דגנית

אני בשבוע 5 עשיתי בדיקת דם , וערך הבטא יצא 1370, ואני לא מרגישה כלום שום סימן של היריון למעט נפיחות בחזה ועייפות מועטה. זה לא הריון ראשון ובשאר ההריונות היו לי בחילות ותחושה בכלל לא טובה. אני מאוד חוששת. לעשות אולטראסאונד זה מאוד מוקדם ולא כדאי כך אמרו לי האחיות וזה קשה לי לחכות. מה את ממליצה? האם ערך של הבטא תקין לשבוע ? ומה את ממליצה לעשות הלאה . אשמח לקבל תשובה בהקדם . תודה רבההה!!!

שלום דגנית, ראשית, חשוב לזכור שאנו חוות כל הריון בצורה שונה. אם חווית את ההריונות הקודמים בצורה מסוימת אין זה מעיד על ההריונות הבאים. לרוב, רמות הבטא מוכפלות כל 48 עד 72 שעות. לכן, במידה ואת חוששת, הנך יכולה לגשת ולבצע שוב בדיקת דם ולבדוק האם יש שינוי בערכים. בדיקת אולטרסאונד בשבוע השישי תהייה מדויקת יותר משימוש בערכי הבטא. נסי לשמור על רוגע, על פניו נראה כי הערכים תקינים. בהצלחה, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה