נרת אוטרוגסטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/03/2015 | 18:06 | מאת: שני

שלום, עברתי הזרעה ואמרו לי לקחת את הנרות אוטרוגסטן 200 כיוון שהם עושים לי פחות תופעות לוואי כל פעם שאני שמה את הנר הזה חצי ממנו בערך נשאר בחוץ האם יש אפשרות להתשמש בנר הזה עם מוליך ואם צריך לבקש זאת במרפאה או בבית מרקחת?

שלום שני, יש אפשרות להשתמש במוליך. ניתן להשיג ביחידות ההפריה, במרפאות פריון, ויש רופאים שניתן להשיג מהם. כל טוב ובהצלחה, דנית

10/03/2015 | 16:59 | מאת: ענבל

תוכלי להתקשר לחברת כ.צ.ט שם ישלחו לך מוליכים אני עשיתי זאת בהצלחה

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה