מי משיב בפורום זה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

02/03/2015 | 21:04 | מאת: הגר

לא הבנתי האם מטפלת ברפואה סינית עונה על שאלות בנושאים כללים בהריון עם איזו הסמכה בדיוק?

02/03/2015 | 22:29 | מאת: צוות האתר
שלום, זהו פורום תמיכה ולא פורום רפואי המנוהל ע"י רופא/ה. יש לנו באתר דוקטורס פורומים רבים העוסקים בהריון ולידה ומנוהלים ע"י מומחים לגניקולוגיה. בברכה, צוות האתר.

שלום הגר, נושאים רפואיים מופנים לפורום רפואי המנוהל ע"י רופאים. פורום זה מיועד לנושאים כללים, אשר אינם רפואיים. לגבי ההסמכה, זה מופיע בפירוט אודותיי, מוזמנת לעיין. כל טוב וחג שמח, דנית

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה