חום בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/02/2015 | 20:51 | מאת: אודיה

שלום אני בשבוע 10 להריון משופעת במשך 3 ימים אחרונים. חום עולה עד 38 לסירוגין. לוקחת אקמול להורדת החום ולשיכוך כאבים. האם 38 נחשב לחום מסוכן?

10/02/2015 | 08:44 | מאת: צביה רן

שלום אודיה, 38 מעלות לא נחשב לחום גבוה ולא מצריך טיפול, זו דרכו של הגוף להראות את התמודדותו עם המחלה. הרבה באכילת ירקות ופירות טריים, שימו מגבת קרה על המצח, והמחלה תחלוף. החלמה מהירה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה