שאלות להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/02/2015 | 22:44 | מאת: בת אל

היי האם מותר לצבוע שיער בתחילת הריון(שבוע 15) ובכללי במהלך ההריון? ומה קורה כשיש בחילות ואני לא אוכלת בכלל מוצרי עוף ובשר אלא לרב מוצרי חלב וכן לאחרונה גם כמעט ללא לחם..?

06/02/2015 | 06:50 | מאת: צביה רן

שלום בת אל, רוב הנשים ממשיכות לצבוע שיער גם בהיריון. עליך לקרא מה כתוב על קופסת צבע השיער. במקרה של שאלות נוספות, פני למכון הטרטולוגי. לגבי תזונה, לא ממש הבנתי את השאלה. ממליצה לך לרכוש את ספרה של טובה קראוזה על תזונה לנשים הרות. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה