שבוע 39 טרומבוציטים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/12/2014 | 09:24 | מאת: אלין

שלום.. הופניתי למיון פעם שלישית עקב ירידה חזקה של טרומבוציטים זה ירד ל 61. אני שוב פעם במיון להערכת מצב.. הערכת משקל של העובר 3900 . תציעו לי מה לעשות.. האם מסוכן יהיה ללדת טבעי? או שכדי לתכנן קיסרי? מה לשאול את הרופא?

09/12/2014 | 09:28 | מאת: צביה רן

שלום אלין, בבעיות רפואיות אין לי שום דרך לענות לך. זהו פורום תמיכה בלבד. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה