עובר קטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

05/12/2014 | 16:56 | מאת: איה

שלום אני בהריון שני שבוע 24 אתמול עשיתי סקירת מערכות ויצא שהעובר קטן בשבועיים כלומר הוא מאתים ל שבוע 22 1 ובמשקל של 450 גרם .בסקירה ראשונה ובשקיפות הכל היה תקין והעובר מתאים בדיוק לממדים בשבועות ההריון מה זה יכול להיות ? האם יש איזושהי בעיה? יכול להיות שהעובר לא מתפתח טוב? אציין שבהריון ראשון ובלידה הכל היה תקין

06/12/2014 | 08:19 | מאת: צביה רן

שלום איה, מה הרופא שלך אומר על זה? יתכן שבעוד מספר שבועות כדאי לך לחזור על הבדיקה ולכן מוקדם מדי לקפוץ למסקנות או לספקולציות. ואם תסתכלי בחוץ תראי אנשים בכל מיני גדלים ובכל מיני צורות. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה