הריון או לא..

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/12/2014 | 15:18 | מאת: נונה

שלום רב, ב8.11 הקיבלתי וסת, שבועיים אחרי עשיתי בדיקת ביוץ חיובית. היום, בדיקת ביוץ חיובית, בבדיקה אצל רופא גניקולוג נאמר לי כי יש סימנים לביוץ )כשאני כבר אמורה לקבל וסת אוטוטו) אך בדיקת הורמון בטא קטן מחמש. יכול להיות שאני בהריון בכל זאת? אם לא.. האם יכול להיות שאני מבייצת בתקופה של יותר משבועיים?

05/12/2014 | 07:23 | מאת: צביה רן

שלום נונה, משך הביוץ הוא בסך הכל יום-יומיים בדרך כלל. אין לעשות בדיקת היריון או בדיקות אחרות לפני האיחור במחזור. התאזרי בסבלנות. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה