נשירת שיער

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/12/2014 | 21:04 | מאת: שבוע 34.5

יש לי נשירת שיער חזקה מאוד, כמה שידוע לי זה לא אמור להיות בהריון אלה אחרי לידה... הרופאה שלי לא כל כך משתפת פעולה ולפי בדיקות דם יש קצת חוסר ברזל. מה ניתן לעשות?( אני לוקחת כל יום פרנטל וברזל פריפול כדור 1)

05/12/2014 | 07:22 | מאת: צביה רן

שלום לך, יתכן שהברזל שאת לוקחת לא נספג מספיק טוב ורצוי לקחת עם מיץ תפוזים (טבעי) או עם ויטמין C, מה שלגמרי בטוח לשימוש. בנוסף, יתכן גם שהתזונה שלך דורשת שיפור. ממליצה על ספרה של טובה קראוזה על תזונה בהיריון. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה