פטריה בנרתיק

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/12/2014 | 21:01 | מאת: הריון שבוע 35

היי הייתה לי פטריה בנרתיק לפני שבועיים, השתמשתי באגיסטן וי ובאגיסטן משחה למריחה מבחוץ. הפטריה עברה ולפני יומיים זה עוד פעם חזר ועם גירודים יותר חזקים. הפעם אגיסטן לא כל כך עוזר ויש לי תור לרופא רק ביום ראשון ואני ממש סובלת. מה אפשר לעשות?

05/12/2014 | 07:20 | מאת: צביה רן

שלום לך, פעם היו עושים אמבטיות עם קמומיל או קאלי. תנסי עד שיהיה לך התור לרופא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה