אחרי לידה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

03/12/2014 | 19:21 | מאת: בר

היי , אני חודשיים אחרי לידה ואני ובעלי מנסים לקיים יחסי מין אבל זה מאוד כואב ולא נעים. מה אפשר לעשות כדי להקל על המצב? או שעדיף לחכות זמן מה ולא לקיים בנתיים ? אשמח לתשובה!!

05/12/2014 | 07:18 | מאת: צביה רן

שלום בר, חזרה לשיגרה הזוגית לאחר הלידה היא מאד חשובה. אם נגרמים לך כאבים, לכי להיבדק אצל הרופא, יתכן שתפרו אותך לא מספיק טוב או שיש דלקת ונדרש טיפול רפואי מקצועי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה