בעיטות בשבוע ה-18

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/11/2014 | 06:10 | מאת: שואלת

שלום. בעזרת השם בעוד כמה ימים תהיה לי בדיקת אולטראסאונד ראשונה. התחלתי את השבוע ה-19. החל מהשבוע ה-18 התחלתי להרגיש בברור בעיטות די חזקות. זהו ההריון השני שלי, הראשון הסתיים בהפלה טבעית השבוע 8. הבטן שלי גדולה מאוד והבעיטות מתעצמות מיום ליום, תודה לאל. התחלתי את ההריון במשקל 60 קילו, עדיין לא נבדקתי כמה עכשיו. אני לא רזה ולא שמנה. ממוצעת מאוד. השאלה שלי, האם זה נורמלי להרגיש כל כך מוקדם בעיטות ושהבטן תהיה כה גדולה? תודה וכל טוב.

16/11/2014 | 10:28 | מאת: צביה רן

שלום לך, כל היריון שונה מאשה לאשה ואפילו אצל אותה אשה עצמה. כך שאי אפשר להתווכח עם מה שאת מרגישה. כנ"ל גם לגבי גודל הבטן. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה