גרביים אלסטיות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/11/2014 | 21:46 | מאת: סימה אלמלם

היי, אני בהריון שבוע 26 רופא כלי דם קבע כי עליי לשים גרביים אלסטיות להריון( עקב דליות ברגליים) כלומר עם הבטן העניין הוא שממש לא נח לשים את הגרביים. הן גורמות לי לתחושת מחנק וזאת למרות שאין לחץ על הבטן. האם אני חייבת לשים את הגרביים??

15/11/2014 | 07:36 | מאת: צביה רן

שלום סימה, קיבלת המלצה מרופא. תעשי עם זה מה שאת מבינה. אני משערת שהרופא רוצה בטובתך. יש סוגים שונים של גרביים, כדאי שתתייעצי בחנות שמוכרת אותם. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה