חלבון עוברי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/11/2014 | 18:53 | מאת: יעל

ערב טוב, אני אמורה לעבור בדיקת חלבון עוברי בעוד שבועיים, שהבנתי שזה שם נרדף לתבחין משולש. אם יש תבחין מרובע שבודק מרכיב רביעי בנוסף לשלושה האחרים, אז מדוע לעשות תבחין משולש ולא מרובע? זה הרי באותה בדיקת דם.

12/11/2014 | 10:38 | מאת: צביה רן

שלום יעל, אנא שאלי בפורום היריון ולידה המקצועי. כל טוב, 1/3 כוס קמח חומוס 1/3 כוס קמח טפיוקה 1/3 כוס קמח סויה 2 כוסות 'קונדיטור' 11/2 כפית מלח 1 כף סוכר 1 כפית משפר אפייה 1 ביצה 2 כוסות מים פושרים 1 כף שמרים (ברוגמן / שמרית) 1/3 כוס שמן

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה