עיסויים והסרת שיער

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/11/2014 | 15:34 | מאת: תמר

שלום, בת 31 הריון ראשון שבוע 16. רציתי לשאול האם זה בטוח לעשות עיסויים בגב (בשל כאבי גב) או שיש סיכון כלשהו? בנוסף, האם קיים סיכון כלשהו לעובר בהסרת שיער בלייזר/אינפרה באזור הפנים? תודה רבה

12/11/2014 | 10:37 | מאת: צביה רן

שלום תמר, לגבי לייזר תצטרכי לשאול במכון להסרת שיער או במכון הטרטולוגי. עיסויים בהיריון רק ע"י מטפל שהוסמך לכך. את כן יכולה לקבל פיזיותרפיה וטיפולי שיאצו, לאחר שאמרת למטפלים שאת בהיריון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה