התכווצות הרחם וחשש לדליפת מי שפיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

04/11/2014 | 07:48 | מאת: נטלי

בוקר טוב, אני נמצאת בשבוע 20 להריון (הריון 4) ואתמול בבוקר התעוררתי עם תחושת רטיבות נוראה וראיתי שיש לי דימום. פניתי למרכז בריאות האישה ולאחר בדיקה ואגינלית ואולטרסאונד אמרו שהדימום נגמר, צוור הרחם סגור והשליה נמצאת במקום הנכון אבל היו הפרשות שקופות בפנים. הרופאה אמרה לי לקנות פדים לבדיקה ביתית ולבדוק אם אכן מדובר בדליפת מי שפיר. אחרי שבדקתי ראיתי שיש קטם קטן והצבע על הפד השתנה מצהוב לכחול-ירוק בהיר-בהיר. ובלי קשר לזה אני מרגישה כבר כשבוע ימים התכווצות רחם כ5-6 פעמים ביום. (הבטן נהיית מאוד קשה ואני מרגישה לחץ בבטן התחתונה ובאגן). מה עלי לעשות? לפנות למיון או לחכות לתור לרופא נשים שלי שיהיה ב26 לחודש? תודה מראש!

06/11/2014 | 04:57 | מאת: צביה רן

שלום נטלי, אם יש ספק, פני למיון. לא משחקים עם היריון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה