הבנה בקריאת בדיקת הדם להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/10/2014 | 01:42 | מאת: חנה

שלום לכולם: עשיתי בדיקה ביתית ויצא לי שני קווים כך שזה אומר שהתשובה חיובית... ולכן הבוקר הלכתי לקופת חולים ועשיתי בדיקת דם...והתוצאה בבדיקת הריון יצא 2511.7 mIU. רציתי לדעת האם זה יתכן שזה הכן חיובי ובאיזה שבוע מדובר??? אשמח לקבל תשובה מפורטת בהקדם האפשרי!!! תודה מראש. חנה

24/10/2014 | 08:03 | מאת: צביה רן

שלום חנה, זהו פורום תמיכה. כדי לקבל תשובה מפורטת התקשרי לרופא שלך או הכנסי לפורום היריון ולידה המקצועי. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה