עודף רוק בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/10/2014 | 20:37 | מאת: אוס

היי. אני סובלת מתופעת עודף רוק. זו תופעה שלא כולן מכירות. אני סובלת מאוד!!! אני בשבוע 15 ויורקת בלי סוף.בעבודה זה נורא מפריע לי, אני מפסידה ימי עבודה. בבית אני עם דלי צמוד. לא יוצאת בכלל, זה נורא קשה!!! מישהי עברה את זה?! הבנתי שאין פתרון לזה. מתפללת שזה יעבור. השאלה מתי......

16/10/2014 | 10:01 | מאת: צביה רן

שלום אוס, איזה רופאים ראית? א.א.ג.? מה הוא אמר? אם אין תשובות ברפואה קונבנציונאלית ממליצה להתייעץ עם מטפל ברפואה סינית. בהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

16/10/2014 | 23:45 | מאת: אוס

התייעצתי עם הרופא נשים שלי, אמר כי אין פתרון ושזה יעבור לבד.

16/10/2014 | 23:48 | מאת: אוס

אם יש לך מישהו שאני יכולה לפנות אליו אשמח:) אני לא מכירה.. ברפואה סינית, אם תוכלי להמליץ לי. תודה

17/10/2014 | 08:45 | מאת: צביה רן

מאיזה איזור את בארץ? צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

17/10/2014 | 11:25 | מאת: עדי

גם לי זה היה בתחילת ההריון מעצבן נורא אבל עובר בערך עם תחילת השליש השני

17/10/2014 | 16:05 | מאת: צביה רן

אלה התשובות שקיבלתי: חשוב לבדוק רעלת הריון. להימנע מאוכל חריף ומטוגן אם יש נטייה לאולקוס. הפרשת רוק מוגברת בהריון היא ככל הנראה כתוצאה מהפרשה מוגברת של פרוגסטרון. פתרון של ממש רק בעזרת טיפול (הומאופתי, דיקור) שיאזן את ההריונית. משהו שיכול להקל- המנעות ממאכלים שמגבירים הפרשת רוק אוכל חמוץ, חריף, מלוח מדי.. מקוה שתשובות אלה תיתנה כיוון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

17/10/2014 | 18:08 | מאת: אוס

מקווה שיעבור:)) תודה על תגובתך...!!

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה