הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/10/2014 | 20:26 | מאת: אנונימית

שלום רב. אני בהריון מס' 6 בשבוע 11+5.יש לי שלושה ילדים ועברתי שתי הפלות. לפני חצי שנה עברתי הפלה בשבוע 16 והעובר הפסיק לגדול בשבוע 13. איך אני יכולה לדעת שהכל בסדר שם בפנים?שהעובר גדל ומתפתח? שאלה נוספת,בזמן האחרון יש לי כל הזמן הרגשה כאילו אני חייבת לשרותים,או שבורח לי.האם זה אומר שיש לי דלקת בשתן?איך אפשר לטפל בזה?

14/10/2014 | 08:58 | מאת: צביה רן

שלום לך, רק מעקב אחרי ההיריון יוכל להראות מה מצבך ומצב העובר. לנחיצות להשתנה יכולות להיות מספר סיבות: 1. דלקת 2. לחץ העובר על השלפוחית 3. רפיון שרירי רצפת האגן לסיבות 1 ו-3 יש לפנות לרופא. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה