הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/10/2014 | 13:01 | מאת: נועה

שלום רב, אחרי איחור של 4 ימים היה לי דימום של יומיים משהו שהתחיל כמו מחזור אך אחרי יומיים בלבד נגמר ומאז הפרשות חומות רק בניגוב. האם זהו אכן מחזור? המחזור שלי אף פעם לא מאחר ומופיע כל 21 יום בדיוק וגם מבחינת הימים נמשך כ5 ימים ויומיים של הפרשות. חשוב לציין שאנחנו מנסים להיכנס להריון כבר 8 חודשים אך ללא הצלחה.

12/10/2014 | 16:19 | מאת: ברכה מזור

בכדי להכנס להריון יש כמה פארמטרים : א. בדיקת זרע פרופיל הורמונלי.ובדיקת דם.ברזל, פיריטין, המוגלובין b12 תוכלי ליצור קשר 0505325859

13/10/2014 | 07:05 | מאת: צביה רן

שלום נועה, מחזור של 21 יום הוא מחזור מאד קצר. כך שיתכן שמועד הביוץ קצת שונה מכרגיל. אני ממליצה לבדוק את נושא ערכת ביוץ. אישית לא מכירה את הנושא אולם כדאי להתייעץ עם רופא לפני התחלת טיפולים למיניהם. כל טוב ובהצלחה. צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה