האם אני בהריון?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

12/10/2014 | 05:15 | מאת: חני

שלום לך, ותודה מראש על תשובתך ! אני מנסה להכנס להיריון כשנתיים. מחזור אחרון שלי היה ב15.9 אני מקבלת מחזור כל 27 יום. אתמול המחזור לא הגיע אך היו לי מעט כתמים חומים צמיגיים ומעט דם צמיגי ורדרד. כרגע אין לי זכר למחזור. יש לי כאבי שדיים ומלבד זאת אין כאבי מחזור. לדעתך- כדאי לבצע בדיקת הריון בשלב זה? מפחדת להתאכזב. קשה להאמין שאחרי שנתיים ביום בהיר אגלה שאני בהיריון.. תודה לך !

12/10/2014 | 06:38 | מאת: צביה רן

שלום חני, באופן אישי אני מעדיפה ודאות על חוסר ודאות וניחושים. עשי את הבדיקה ותראי מה התוצאות. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

12/10/2014 | 09:01 | מאת: חני

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה