רסיטל והריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/10/2014 | 08:07 | מאת: רס

יש בעיה לקחת רסיטל 30 מ"ג בהריון?... זה יגרום לבעיות לעובר??....אני התחלתי טיפול לפני חצי שנה עקב חרדות והתקפי חרדה אחרי לידה ועכשיו בהריון שוב ,אני בת 25

09/10/2014 | 08:25 | מאת: צביה רן

שלום רס, קראי את ההתוויות על הקופסה. עליך להתייעץ עם הרופא שלך. בנוסף, לדעתי, כדאי לך לשקול טיפול בשורש החרדות ולא רק "לכבות" אותן. מאחלת לך כל טוב והיריון מוצלח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה