ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/10/2014 | 10:17 | מאת: חן

אם הביוץ שלי היה ב1.10 מתי אמורה להיות ההשרשה?... ובאיזה תאריך הבדיקת דם תראה הריון הכי מהר שאפשר?

07/10/2014 | 07:13 | מאת: צביה רן

שלום חן, אין לי מושג מתי ההשרשה. אני מניחה שספר טוב על היריון ולידה יתן לך תשובות ראויות ביותר. אין מה למהר בנושא אימות ההיריון (אלא אם כן יש לך סיבה רפואית לך) וכדאי לחכות עד לאחר איחור במחזור. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה