תסמיני היריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

19/09/2014 | 21:59 | מאת: ע.נ.

שלום, הווסת האחרונה שלי הייתה לפני כ-4 שבועות, כבר שבוע יש לי כאבים בשדיים, בחילות במשך היום, סחרחורות, כאבים באיזור הרחם ואתמול החל לי דימום דומה למחזור, בכמות קטנה ממחזור אך לא קל כמו שמגדירים את התופעה במקורות שונים. האין זה מוקדם מידי כדי להרגיש את כל התסמינים הנל? האם הדימום צריך להדליק נורה אדומה או להתייחס אליו כהשרשה? תודה מראש.

20/09/2014 | 12:07 | מאת: צביה רן

שלום לך, המשיכי לעקוב אם יתפתח מחזור או לא ועשי בדיקת היריון. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה