דימום בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

20/09/2014 | 11:43 | מאת: מיטל

שלום בצעתי הפרייה ראשונה והוכנס לי עובר אחד אני כעת בסוף שבוע עשירי עדין לוקחת תמיכה אנדומטרין פעמים ביום ואתמול התחילו לי דימומים . הייתי במיון עשו לי אולטרסאונד והכל בסדר עם העובר יש לו דופק. השאלה שלי ממה נובעים הדימומים ?ולמה זה קורה?האם עלי לעשות משהו?

20/09/2014 | 12:08 | מאת: צביה רן

שלום מיטל יש הרבה תופעות לא מובנות ולא מוסברות בהיריון. המשיכי לערוב אחרי עוצמת הדימומים ואם יש צורך, לפי בית חולים. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה