הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/09/2014 | 21:30 | מאת: Adva

שלום במהלך שנה האחרונה עברתי 2 הפלות לאחרר ברור אצל רופא המוטולג גילו קרישות יתר. יש לי ילדה בת ארבע שההרייון היה תקין מחזור אחרון היה 13.8 עשיתי בדיקה ביתית שיצאה חיובי היום היתי אצל רופא נשים לבדיקה ולא ניצפה שק הריון, רופא ביקש שנמתין עוד שבוע מאיזה שבוע ניתן לראות שק הריון עפ חישוב אני צריכה להיות בשבוע 4.4 האם הגיוני שעדין לא ניצפה שק ??

16/09/2014 | 16:43 | מאת: צביה רן

שלום אדוה, בראש הפורום בצד ימין יש טבלת שבועות היריון שם תוכלי לראות מה צפוי בכל שבוע של ההיריון. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה