מותר לכחת בהריון דקסמול קולד?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/09/2014 | 20:55 | מאת: לינה

שלום אני בשבוע 17 ואני מצוננת ומקוררת האם מותר לכחת דקסמול קולד ? ומה הם התרופות המותרות במצב כזה של חום צינון ????

12/09/2014 | 07:15 | מאת: צביה רן

שלום לינה, במצב של חום וצינון הכי טוב זה קודם כל לנוח ולתת למחלה לחלוף. דקסמול קולד מייבש את הנזלת אבל לא גורם להחלמה. הקפידי לאכול ירקות ופירות טריים, המעיטי במזונות כבדים, ולדעתי (כדאי לך לשאול רופא או רוקח) לקחת תוספת של ויטמין C. כל טוב והחלמה מהירה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה