חומצה פולית

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

11/09/2014 | 21:12 | מאת: דנה

שלום, אני בשבוע 6 להריון, בת 35. התחלתי לקחת חומצה פולית כשלושה חודשים לפני ההריון. רופא הנשים שלי נתן לי מרשם של 5 מג. אציין שאין לי שום בעיות או מחלות רקע...קראתי שיש צורך לקחת 0.4 מג...מדוע נתנו לי 5 והאם זה יכול להזיק?

12/09/2014 | 07:16 | מאת: צביה רן

שלום דנה, חומצה פולית היא אחת מויטמיני B, כך שגם אם הרופא רשם לך מינון קצת שונה זה לא ממש משנה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה