הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

09/09/2014 | 11:07 | מאת: מישל

שלום, לפני שבועיים בזמן הפוריות קיימנו יחסים. מתחילת השבוע מגרד לי כל הגוף ללא פריחה ועכשיו ראיתי הפרשה חומה. אני עייפה מאוד ויש לי סחרחורות. המחזור אמור להגיע עוד יומיים. יכול להיות שאני בהריון?

10/09/2014 | 07:25 | מאת: צביה רן

שלום מישל, עדיף שתתאזרי בסבלנות לגבי בדיקת היריון, לגבי הגרוד, יתכן שזה סוג של אלרגיה. נסי לקחת רסקיו (פרחי באך) ותראי אם הגרוד עובר. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה