משקל בהריון....

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

07/09/2014 | 15:39 | מאת: ענבל

היי, שמי ענבל, בת 20, הריון ראשון שבוע 24 2 . גובה 1.69/1.70 , התחלתי את ההיריון במשקל של 64 קילו. כעת נשקלתי ואני 73 קילו (!!!) זה מרגיש לי המווווון . הבטן שלי סבירה יש אומרים שאפילו קטנה יחסית לשבוע שלי. הייתי רוצה לדעת אם זה תקין או שזו עליה גבוהה מידי עד עכשיו... אשמח לייעוץ והכוונה . תודה רבה .

08/09/2014 | 08:54 | מאת: צביה רן

שלום ענבל, הרגשתך נכונה. תשעה ק"ג עד עכשיו זו עליה גדולה, במיוחד שבחודשים הגבוהים העליה במשקל גדולה יותר. אני ממליצה לך לרכוש את ספרה של התזונאית טובה קראוזה על תזונה בהיריון. תוכלי למצוא אותו דרך האינטרנט ולהזמין. יש חשיבות מאד גדולה לתזונה מתאימה בהיריון. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה