הדבקת שיער בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

06/09/2014 | 13:20 | מאת: נינה

שלום רב, לא בטוחה שזה הפורום המתאים אך אנסה בכל זאת. מזה 6 שנים שאני מדביקה יחידת שיער לראשי עקב אובדן שיער רציני (אני מבצעת זאת במספרה ייעודית ויש שימוש בדבק, בנזין להסרת הדבק וכו). אני נמצאת כרגע בתחילת ההריון הראשון שלי וחוששת שטיפול ההדבקה (שמתבצע אחת לחודש וחצי) עלול להזיק לעובר בדרך כלשהי. בין אם עקב אדי הדבק ובין אם מספיגת החומרים הרעילים כגון בנזין רפואי וכו בקרקפת שלי בזמן הטיפול. האם זה אכן מסוכן? מה עושים במקרה כזה? תודה מראש על המענה.

07/09/2014 | 07:23 | מאת: צביה רן

שלום נינה, תבקשי מהספר שעושה לך את זה שיבדוק במשרד הבריאות. כמו כן, את יכולה לבדוק במכון הטרטולוגי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http;//www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה