שאלת פתיחת וריד בהדסה עין כרם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/08/2014 | 19:59 | מאת: לירון

היינו בסיור בהדסה עין כרם ונאמר שם שהם מחייבים (!!)פתיחת וריד ליולדת ואין אפשרות לסרב להליך זה (כמובן שנאמר שלא חובה להשתמש בו אבל חובה לפתוח). אני ממש לא מעוניינת שיפתחו לי וריד והבנתי שזה משהו שהם לא מתפשרים עליו. הם הם יכולים לחייב דבר שכזה ? האם הגיוני שאין לי אפשרות לסרב ? היכן אוכל לקבל מידע משפטי לגבי עניין זה כדי לבוא מוכנה ?

01/09/2014 | 09:30 | מאת: צביה רן

שלום לירון, מה זה פתיחת וריד? האם הכוונה שזה הכנסת מים לוריד שדרכה יהיה ניתן להכניס תרופות אם צריך? אשמח לתשובתך לפני שאוכל להתייחס. כל טוב צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

01/09/2014 | 10:05 | מאת: לירון

מחט שנשארת ביד ודרכה ניתן לקחת דם ולהכניס נוזלים ותרופות. עירוי.

01/09/2014 | 14:27 | מאת: ..

תשאלי בפורום מיילדות ושם יוכלו לומר לך מהי המדיניות בבית חולים "הלל יפה" בחדרה.(או בפורום אחר שמנוהל על ידי גינקולוגים). לפעמים יש נהלים שונים מבית חולים אחד לאחר משיקולים שונים של הצוות הרפואי. חבל שלא שאלת לסיבה בזמן הסיור. לדעתי יכול להיות שהם מעדיפים כך על מנת שלא להתעכב אם וכאשר יהיה צורך בטיפול באינפוזיה.

02/09/2014 | 08:46 | מאת: צביה רן

הי לירון, עכשיו מהשהבנתי שזה העניין, אני לא כל כך מבינה ממה את חוששת. זוהי פרוצדורה פשוטה ואם מתעורר צורך בזמן הלידה להוסיף תרופות מכל סוג שהוא, הרי זה הרבה יותר פשוט מאשר להתחיל לחפש וריד בשעת מצוקה. כל טוב ובהצלחה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע, היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

18/05/2017 | 11:21 | מאת: ברנדי

לדעתי ייתכן ואת צודקת שאין להם לפתוח וריד ללא רשותך ברעיון אבל מצד שני האם את מעדיפה ללדת בבית ואז את שולטת בהכל?? וגם לא נכון כי ייתכן ומיילד שיגיע אלייך הביתה גם יחשוב אולי לפתוח במידת צורך שאת לא יודעת עליו דבר נוסף מדוע את רואה פתיחת וריד כהר שמן ומפחיד ?? זו פעולה ככ פשוטה והכי בטוח שהיא רק לטובתך? לא ככ מובן מה ההתרגשות הגדולה לפעולה כזאת? במשך החיים לא פתחו לך וריד?? ןבמיוחד שיתכן וזה יעזור לך דבר נוסף הוא הפלא מדוע בסיור עשו לך מזה עסק? אז יפתחו וריד מה קרה ? למה לתת לך הרגשה כאילו מה הם כבר הולכים לעשות לך?? איזה ניתוח כה מפחיד?

18/05/2017 | 11:30 | מאת: בחכמה

לא הבנתי מה הבעיה כמובן שעדיף מומחה ומקצועי שיפתח וריד ואם הגעת לבית החולים אז את מעוניינת שיטפלו בך אז תתני להם את העבודה כי היום את זה את לא רוצה ומחר את זה לפתוח וריד יש מטרה והם חכמים שמכינים אותך לזה שאם יצטרכו אז לא תעשי להם "דיון" על זה אז הם מעדיפים לסיים עם ההחלטות בנוגע לזה דבר שני אין בזה שום כאב וזה פעולה פשוטה והיא לא צריכה עורך דין...

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה