שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

31/08/2014 | 18:22 | מאת: הדס

שלום. אני בשבוע ה16 להריון בסהכ מרגישה טוב. אתמול יצאתי למועדון ואחרי כמה שעות התעלפתי, רציתי לדעת אם יש אפשרות שקרה משהו לעובר? חשוב לי לציין שאף פעם לא התעלפתי. יש צורך שאני צריכה ללכת לרופא כי יש לי תור רק בעוד שבועיים. אשמח לתשובה

01/09/2014 | 09:28 | מאת: צביה רן

שלום הדס, מירב הסיכויים שלא קרה דבר לעובר, כיוון שהוא מקבל כל מה שהוא צריך דרך חבל הטבור. רצוי שתספרי לרופא על ההתעלפות שלך. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה