גלולות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

25/08/2014 | 10:30 | מאת: נוני

היי סיימתי לפני שבוע מחזור וביום אחרי קיימתי יחסי מין חשוב לציין שאני עם גלולות מעל שנתיים כבר כמה ימים יש לי שלשולים והפרשות מוגברות ,האם ייתכן שזה הריון ?

27/08/2014 | 06:47 | מאת: צביה רן

שלום נוני, קצת לא סביר שזה היריון. עוד מוקדם לבדיקת היריון, אבל אולי כדאי כדאי לבדוק את נושא ההפרשות, ולגבי השלשול, יתכן שזה וירוס. אם נמשך יותר מכמה ימים, גם זה כדאי לבדוק. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה