ציסטה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

24/07/2014 | 15:00 | מאת: דבורה

יצאה לי ציסטה קטנה באזור הנרתיק והרופא אמר שזו כנראה ציסטה ברטולין. כמו כן הפנה לבדיקת הרפס התוצאה היתה שהרפס מסוג 1 שלילי וסוג 2 חיובי. ובדיקת וריסלה זוסטר חיובית. מה כל זה אומר והאם יש סיבה לדאגה מפגיעה של העובר בעת הלידה ?

25/07/2014 | 07:28 | מאת: צביה רן

שלום דבורה, את צריכה לשאול את הרופא שהפנה אותך מה המשמעות של הבדיקה והאם את צריכה לקבל טיפול. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה