שתן צהוב זוהר בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

18/07/2014 | 12:54 | מאת: אור

שלום, סבלתי מספר ימים מצריבה בשתן וכאב בבטן התחתונה , נראה כי יש לי דלקת בשתן והרופאה החליטה לתת לי טיפול אנטיביוטי של מיקרודנטין. היום השתן נהיה בצבע צהוב זוהר האם זה נורמלי?

19/07/2014 | 10:59 | מאת: צביה רן

שלום אור, בהחלט יכול להיות שלתרופה יש השפעה על צבע השתן. תבדקי אם יש בה גם ויטמין B מאיזה סוג. ממליצה לך לשתות הרבה מים. כל טוב והחלמה מהירה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

28/11/2020 | 23:13 | מאת: סי

יש לי שאלה עשיתי לפני שבוע וחצי הזרעה במשך הזמן הזה מרגישה כאבי בחזה החזה מפוך כואב התכווצויות של הרחם. בטן נפוחה יש מצב שזה תסמינים ראשונים להריון

28/11/2020 | 23:15 | מאת: סי

היפי צהוב זוהר יש מצב מחוסר שתיהיה דווקא שעשיתי השבת המון תה עם נענע תה חם. ובמשך שבוע שלם כאבי ראש. פיצוצים הרופא ישב שזה סינוסיטיס דחף לי כדורים לא לקחת לקחתי רק אקמול זה נורמלי ככה להרגיש או שזה תסימינים

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה