סוכר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

17/07/2014 | 21:40 | מאת: שיר

שלום רב שבוע 20. בשל כמה פעמים שבהן הרגשתי לא טוב ועלה חשד לסכרת הריון, ובשל אמא חולת סכרת, נשלחתי להעמסת סוכר מוקדמת. בבדיקה של 50 יצאה תוצאה של 158. בבדיקה של 100 תוצאות של: צום: 85 שעה: 113 שעתיים: 96 שלוש שעות: 70 האם תקין? ואם כן תקין, האם יש צורך בהעמסה חוזרת בשבועות 24-28 או שזה מספיק? תודה!

18/07/2014 | 08:50 | מאת: צביה רן

שלום שיר, אנא פני לרופא שלך עם התוצאה, כך שאם נדרש טיפול נוסף יוכל להתאימו לך. לחלופין, שאלי בפורום היריון ולידה המקצועי. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה