זיהום/דלקת בנרתיק לפני ביוץ

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

16/07/2014 | 20:28 | מאת: מורן

שלום, אמורה לבייץ בעוד כ - 5 ימים בערך מרגישה כבר שבוע אי נוחות בנרתיק ושורף אחרי קיום יחסי מין בעוד יומיים יש לי תור לרופא לבדוק זאת 1. האם אפשר לנסות להכנס להריון עם דלקת/זיהום בנרתיק? לא רוצה לפספס את הביוץ הזה ולחכות חודש שלם לבא 2. בדרך כלל כבר מתחילות לי הפרשות פוריות והפעם כלום, יובש האם זה בגלל הדלקת/זיהום? האם זה משפיע על הביוץ?

17/07/2014 | 10:34 | מאת: ..

עבר כבר יום אחד.. מציעה לך לחכות למחר, הרופא יוכל לראות מה בדיוק הבעיה אצלך ולהסביר לך מה אפשר, מה מותר ואם צריך לטפל קודם לכן.

17/07/2014 | 19:45 | מאת: צביה רן

שלום מורן, עדיף שתמתיני עד לביקור אצל הרופא ויתכן שהוא יקח משטח. אם יש לך דלקת את גם עלולה להדביק את בן זוגך. אין מה למהר להרות, עדיף לההרות כשאת בבריאות מיטבית. האם הדלקת הזאת חוזרת מדי פעם? אם כן, ממליצה גם על שינוי בתזונה עם איש מקצוע. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה