רגישות בפטמות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/07/2014 | 20:53 | מאת: שמרית

שלום, אני בת 30, לפני יומיים התחילה לי רגישות בפטמות, אין שוני בצבע/צורה, אך ישנו סוג של כאב בנגיעה. חשוב לציין שהפסקתי לפני כשבועיים את השימוש בגלולות למניעת הריון, שנטלתי קרוב ל- 10 שנים וקיימתי יחסי מין 2-3 ללא אמצעי מניעה. האם קשור יותר להפסקת הגלולות או להריון אולי?

16/07/2014 | 08:43 | מאת: צביה רן

שלום שימרית, נכון שאחד הסימנים להיריון הוא רגישות בפטמות אך ניחושים לא יועילו. המתיני עד לאיחור במחזור ואז עשי בדיקה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה