שבוע הריון ותקינותו

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/07/2014 | 14:03 | מאת: בלבי

ד"ר שלום, הנושא מורכב מכיוון שאנני יודעת את זמן הביוץ שלי המחזור לא סדיר. תאריך המחזור האחרון 14.5.14 כלומר לפי תאריך זה אני אמורה להיות בשבוע 8 אבל... בתאריך 17/6 בדיקת בטא כמותית 869 בתאריך 25.6.14 בדיקה ראשונה על ידי רופאת נשים (מחליפה) - צפתה שק הריון מאוד קטן לפי החישוב שלה בערך 5 מ"מ אפילו פחות אמרה שההריון מאוד צעיר. בתאריך 9.7.14 בדיקת על ידי רופאת הנשים הקבועה אשר לפי נצפה שק הריון בגדול 9 מ"מ ללא שק חלמון וללא קוטב עוברי. נשלחתי לבדיקת אולטרסאונד אשר בוצעה היום 15.7.14 והתשובה שנתקבלה – גודל שק הריון 7 ממ שבוע 5 ללא שק חלמון וללא הד עוברי. בשחלה ימנית ממצא היכול להתאים לגופיף צהוב בגודל 22 ממ על 22 ממ שחלה שמאלית נצפה ב.מ.פ תוכן שק הריון לא צלול. ובתאריך 12.7.14 בטא מעל 1000 לא נבדק כמותית דואגת מאוד :(

16/07/2014 | 08:41 | מאת: צביה רן

שלום בילבי, עליך להתייעץ עם רופא שיסביר לך מה המשמעות. פורום זה הוא פורום תמיכה בלבד ולא משתתפים בו רופאים. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה