הקאות בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

14/07/2014 | 14:06 | מאת: שיר

שלום, אני בשבוע 7 2 ולפני כשבוע וחצי החלו לי הבחילות הידועות לשמצה. אני קצת מודאגת כי זה פשוט הרבה יותר גרוע מכל מה שדמיינתי. אני מלווה בבחילות בכל (!) רגע נתון ביום, מקיאה כמעט כל רבע שעה ואין לי תאבון בכלל! אני יודעת שזה נורא שכיח אבל האם בתדירות שכזאת? אני מרגישה חלשה וחוששת שאיני מספקת לעובר את הדרוש לו. במקביל אני סובלת מצרבות איומות! האם זה נורמלי? והאם יש דרך לטפל בבחילות ובצרבות? כי כל מה שניסיתי עד כה לא עוזר (שקדים, מלפפונים, טאמס, גינגר, כדורים למציצה נגד בחילות).

15/07/2014 | 06:28 | מאת: צביה רן

שלום שיר, אם לרפואה אין מה להציע הייתי מציעה לבדוק משהו בתחום הרפואה המשלימה, אולי הומאופתיה. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה