דימומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

13/07/2014 | 15:55 | מאת: אורית

שלום, לפני כשלושה ימים(11 ימים אחרי הביוץ) הופיע לי כתם דמי חום... ומאז לא היה עוד דם.. היום זה היום בו אני אצורה לקבל מחזור. עשיתי בדיקת הריון והיא הראתה לי פלוס חלש. במשך היום הופיעו לי דימומים קלים וזה מלווה בכאבים בבטן התחתונה כמו זרמים ולחצים. האם זה הגיוני שקיבלתי מחזור למרות בדיקת ההריון החיובית? האם יכול להיות שזאת הפלה? תודה מראש

14/07/2014 | 09:03 | מאת: צביה רן

שלום אורית, לא עושים בדיקת היריון לפני איחור במחזור. מדדת מוקדם מדי ולפני וסת הרבה דברים משתנים. יתכן שזו רק וסת ועליך להמשיך לעקוב. אם יש דימום רציני, יותר מאשר בווסת רגילה, גשי לרופא. כל טוב, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה