קנדידה טרופיקליס בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

15/04/2014 | 20:57 | מאת: דנית

חג שמח אני בלחץ היסטרי, יש לי פטריה טרופיקליס. האם יכול לפגוע בעובר? האם יכול לגרור לידה מוקדמת? הרופאים אומרים שאי אפשר לטפל. לא נראה לי הגיוני שעלי לסבול חודשים על גבי חודשים כי אני בהריון. אשמח לחות דעתך

16/04/2014 | 09:15 | מאת: צביה רן

שלום דנית, קשה לי מאד עם האמירה של הרופאים שאין מה לעשות. חבל שהם לא מוכנים לומר: בדרך שאני מכיר אני לא יודע על פיתרון. הפיתרון לקנדידנה (אני לא יודעת מה הסוג שאת מדברת עליו) ניתן לטפל באמצעות תזונה. לכן אני ממליצה לך למצוא נטורופת/ית שיש לו פיתרון לכך ומתמצא גם בצמחי מרפא. אפשר לטפל בתופעה, היא מצריכה תזונה מאד מוקפדת אך מי שזה חשוב לו ויש לו כוח רזון, יכול היפטר ממנה. מאחלת לך הצלחה ובריאות טובה, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה