Flagil 250 בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - תמיכה

10/04/2014 | 10:09 | מאת: אולה

היי אתמול קיבלתי מרשם מהרופא נשים שלי , לקחת אנטיביוטיקה flagil 250 . רציתי לשאול אם זה בטוח בהריון , אני בשבוע 19.

11/04/2014 | 07:27 | מאת: צביה רן

שלום אולה, למה לא שאלת את הרופא? אנחנו בוודאי לא הכתובת המתאימה. ולעצם העניין: אם אמרת לו שאת בהיריון הוא בוודאי לקח זאת בחשבון. אם אינך בטוחה, תשאלי את הרוקח בבית המרקחת. החלמה מהירה כל טוב וחג שמח, צביה רן מטפלת מוסמכת בתהליך "המסע" היא-לה - נשים מטפלות ב(א)נשים ברפואה משלימה http://www.heal-la.co.il

מנהל פורום הריון ולידה - תמיכה